Teamleider Sales

Teamleider Sales

32 - 40 uur
Amsterdam
Nieuw

Weer zo’n te gekke vacature bij een internationaal bedrijf!

Onze opdrachtgever is de marktleider in de Nederlandse online auto aan- en verkoopmarkt. Maandelijks worden op hun autoplatformen ruim 30 miljoen auto’s bekeken en hun app is al meer dan 4 miljoen keer gedownload. Ze maken deel uit van een internationale groep met online autoplatformen in Duitsland, Italië, Oostenrijk, Nederland, Frankrijk en België. Via hun websites en app brengen ze vraag en aanbod samen, en bieden ze additionele diensten zoals leningen, verzekeringen en advertentieruimte aan. Hun klantenbestand bestaat uit potentiële kopers, autobedrijven, particuliere autoverkopers en adverteerders. De organisatie bestaat uit meer dan 50 verschillende nationaliteiten in de landen waarin ze actief zijn.

 

Over de functie

Voor de uitbreiding van het sales team is onze opdrachtgever op zoek naar een meewerkend Teamleider voor de accountmanagers in de binnendienst, gevestigd in Amsterdam. Ze zoeken een talent met sterk leiderschap en uitstekende salesvaardigheden, iemand die markttrends en risico's kan herkennen en benutten.

 

Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor een team van vier accountmanagers binnendienst en rapporteer je aan de Head of Sales. Je stuurt, traint en ontwikkelt jouw collega’s door gesprekken na te luisteren, training te geven en kansen te identificeren. Daarnaast benader je zelf telefonisch bestaande en nieuwe relaties. Je helpt autobedrijven te groeien en biedt hen goed advies. Actiepunten uit klantcontacten leg je vast in het centrale CRM-systeem (SalesForce). In deze functie werk je nauw samen met andere Accountmanagers en de afdeling Customer Care.

 

Wat heb je nodig?

– Interesse in auto’s en de automotive branche

– Geduld en voldoening uit het helpen en verbeteren van anderen

– Een energieke en professionele houding

– Een echte salesdrive

– Uitstekende commerciële vaardigheden, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen

– Goede luistervaardigheden

– Affiniteit met internet en de online wereld

– Ervaring in de automotive en/of B2B is een pré

– MBO/HBO diploma, werk-/denkniveau, aangevuld met relevante werkervaring

– Goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift

 

Wat krijg je hiervoor terug?

– Uitdagend werk met een goed salaris en een uitstekende bonus

– Goede pensioenregeling

– 25 vakantiedagen en een extra vrije dag op je verjaardag

– Een vergoeding om te sporten

– Een baan in een internationale organisatie met gemotiveerde mensen

– Een ongekend goede werksfeer met maandelijkse borrels, leuke teamactiviteiten, een informele werkcultuur en een hecht team.

 

Ben jij de Teamlead Accountmanagers Binnendienst die onze opdrachtgever zoekt? Stuur dan je motivatie en cv naar stephanie@vlottetantes.nl . We kijken uit naar je reactie!

Jouw consultant

Stephanie Dorenbos
stephanie@vlottetantes.nl