Stephanie Dorenbos van Vlotte Babbels

Stephanie Dorenbos startte begin 2023 bij Vlotte Babbels:  hét bemiddelingsbureau voor uitgesproken commercieel talent. Stephanie is geen die hard-recruiter, maar sales is haar zeker niet vreemd. Ze werkte jarenlang in de farmacie als artsenbezoeker en ging daarna totaal iets anders doen. Ze opende haar eigen wimpersalon en startte later haar eigen succesvolle kledingzaak met accessoires in Alkmaar en een shop-in-shop in Heiloo. Een echte ondernemersgeest dus!

 

Uiteindelijk stopte ze er toch mee. Stephanie: “Ik ben een fladderaar en ik moest altijd in de winkel staan. Ik wilde juist naar klanten toe’.” Om eerst rust en zekerheid te krijgen, ging ze weer werken in de farmaciewereld. Deze keer niet als artsenbezoeker, maar als key accountmanager. Toch voelde het op een gegeven moment niet goed meer. Ze raakte aan de praat met een partner van Vlotte Tantes en het eerste zaadje was geplant.

 

Als mensen-mens mét sales ervaring is ze dé perfecte associate voor Vlotte Babbels. Een associate wordt begeleid door een partner om zo alle kneepjes van het vak te leren.

 

Tuurlijk, het was even spannend in het begin, maar tegelijkertijd was deze baan op haar lijf geschreven, dus vol enthousiasme ging ze ervoor. Neuzen op LinkedIn en Indeed, berichtjes sturen en verschillende bedrijven ontvingen van haar een verrassend leuke ‘compliment card’. Yes! Dat leverde haar een eerste plaatsing op. En vanaf dat moment ging het als een trein. Tuurlijk, er zijn ook teleurstellingen. ‘Dat is balen, en weer dóór. Dat is het mooie van een coöperatie. We doen het samen en de anderen zijn er voor mij als ik ze nodig heb: Vlotte Babbels én Vlotte Tantes’, glimlacht ze.

 

Haar superpower? Ze is open, maakt makkelijk contact en blijft betrokken, is van nature nieuwsgierig, leeft mee en niet onbelangrijk… ze komt haar afspraken na. Als klanten en kandidaten blij zijn, doet haar hart een dansje. Daar doet ze het voor! En haar collega’s geven haar veel energie.

 

Stephanie: “We hebben het zo leuk met elkaar en ze zijn er voor je als je ze nodig hebt. Het is echt een hele goede stap geweest. Ik voel me als een vis in het water.”

 

 

Comments are closed.