HÉT BEMIDDELINGSBUREAU VOOR UITGESPROKEN COMMERCIEEL TALENT

Partner worden

bij vlotte babbels

Als zelfstandig recruitmentondernemer bij Vlotte Babbels bepaal jij je eigen koers en daarmee je eigen succes. En daar ligt nu de kracht van ons coöperatiemodel. Binnen dit model ben je mede eigenaar van de club en bepaal jij samen met collega partners de te varen koers. En doordat je volledig gefaciliteerd kunt werken, denk hierbij aan crm/recuitmentsysteem, marketing, contracten, verzekeringen, jobboards, financiele administratie en centrale inkoop, kun je volledige focus houden op het neerzetten en uitbouwen van jouw business. Business die sneller groeit en succesvoller is doordat we met z’n allen aan één organisatie bouwen: jouw organisatie!

En of je nu liever s‘ochtends werkt na het sporten of liever ’s avonds, dat is helemaal aan jou. Dat is tenslotte ondernemersvrijheid. Dus ben jij toe aan die stap om zelfstandig ondernemer te worden en wil je onderdeel zijn van een bewezen succesformule, lees dan snel verder bij ‘ben jij die vlotte partner’?

Partner bij

Vlotte Babbels betekent

mede-eigenaar worden van een bewezen en succesvol concept

als zelfstandig ondernemer opereren naar eigen inzicht en idee

samen bouwen aan je eigen business

volledig gefaciliteerd en ontzorgd werken

een portie werkgeluk; jij bepaalt waar en wanneer je werkt

samenwerken en groeien met gepassioneerde mede-ondernemers

geen instapkosten

Ben jij die

Vlotte partner?

Ben jij enthousiast geworden van alle voordelen die het zelfstandig partnerschap binnen Vlotte Babbels met zich meebrengt, let dan even op! Want wat vragen we nu precies van jou als je partner wilt worden bij Vlotte Babbels. Allereerst minimaal 5 jaar ervaring binnen een commerciële rol, bij voorkeur binnen de recruitment branche. Daarnaast beschik je over een HBO of WO werk- en denk niveau en ben je een goede gesprekspartner op management niveau. Maar het allerbelangrijkste is je drive en motivatie; de wil om jouw eigen business tot een succes te maken. En daarbij word je geholpen en ondersteund door mede ondernemers die met dezelfde passie aan hun business bouwen: één plus één is drie!

Meer weten over het partnerschap bij Vlotte Babbels?

  Wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

  Of gewoon even bellen met Vlotte Babbels?

  Commercieel Talent

  De beste kandidaten

  Snel en zorgvuldig

  100% focus

  Transparant

  Comments are closed.