HÉT BEMIDDELINGSBUREAU VOOR UITGESPROKEN COMMERCIEEL TALENT

Ik zoek een

vlotte babbel

Weer zo’n recruitment clubje?! Jazeker! Maar wel een verdraaid goede club met focus! Focus op de leukste vacatures binnen sales en marketing en een actief netwerk van de beste kandidaten met een bewezen trackrecord.

Vlotte Babbels is hét bemiddelingsbureau voor sales- en marketingprofessionals.

Wij houden niet van blabla en selecteren onze kandidaten op puurheid en inhoud. What you see, is what you get!

Ook in een tijd van krapte op de arbeidsmarkt maken wij succesvol werk van jouw vacature. Die commerciële topper heb je binnen no-time aan tafel. Of het nu gaat om die jonge, frisse Binnendienstmedewerker, die doorgewinterde Sales Manager of die creatieve Marketing Directeur.

Onze Recruitment Partners zijn zelf ervaren commerciële professionals dus weten als geen ander hoe het is om in een commerciële rol succesvol te zijn.

Waarom

Vlotte Babbels

Vlotte Babbels; we hebben ze in alle soorten en maten. Door ons grote netwerk aan zowel kandidaat- als klantzijde, krijgen wij dagelijks nieuwe aanmeldingen van kandidaten die op zoek zijn naar een volgende stap in hun marketing- of salescarrière.

Onze ervaren Recruitment Consultant gaat met jou in gesprek om goed te achterhalen waar je naar op zoek bent; die ‘plaat voor de kop’-verkoper, die consultative seller met specifieke branchekennis, die farmer, die relatiebeheerder of juist die strateeg met leidinggevende skills?

En het fijne is, deze Consultant – die zelf het klappen van de zweep kent en goed begrijpt wat jouw organisatie nodig heeft – gaat ook zelf op zoek naar en in gesprek met die commerciële topper! Je hebt dus een 100% dedicated Recruitment Partner.

Meer info

Iedere aanvraag is uniek, dus die behandelen we ook graag als zodanig. Laat vooral je gegevens hier achter voor meer informatie met betrekking tot de dienstverlening van Vlotte Babbels. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

  Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met ons delen?

  Commercieel Talent

  De beste kandidaten

  Snel en zorgvuldig

  100% focus

  Transparant

  Comments are closed.