Mr. Vlotte Babbels – Lennard van den Heuvel

Mr. Vlotte Babbels – Lennard van den Heuvel


Hij is ondernemend, creatief, een lekkere sociale “kletskous” én de eerste partner van Vlotte Babbels. Mede oprichtster Daniëlle Sluijter en hij GO … WAY BACK. Van oud-collega’s naar echte maatjes. En zij vond Lennard met zijn uitgebreide ervaring in de reclame-, marketing-, en sales-wereld dé ideale partner om Vlotte Babbels op poten te gaan zetten, naast het al jaren succesvolle Vlotte Tantes. Een nieuw broertje was geboren. Wat een timing! Recruitment leek hem altijd al erg interessant, want ‘iets met mensen’ doen en ze verder helpen zit in zijn DNA. Het is als zand in de woestijn, de puzzel was compleet.  

 

Rust en Ruimte

Naast zijn talent om makkelijk te verbinden, staan de wensen van kandidaat en klant centraal. Geen gedram of typisch verkoopgedrag, maar ruimte en rust voor die perfecte match. Soms vanuit een to..taal andere invalshoek, want bij Lennard gaat het vaak nét even anders dan anders. Laat het ‘out of the box’-denken maar aan hem over. Zijn creatieve brein ratelt als een goed geöliede machine. Zo gaat hij graag met kandidaten in gesprek over passies en hobby’s. Dat kan ook tijdens een lunch of borrel. Net zoals je dat met vrienden doet. En dat is precies wat bij Lennard past: open, hartelijk, doorvragen, motiveren, mensen helpen bij hun ontwikkeling… hiervoor staat hij in vuur en vlam. Welke baan zou je willen? Waarvoor kom je met plezier uit je bed? Waar word je nu echt gelukkig van? Wat geeft je energie en wat juist niet? Om daarna te kijken welke klant en functie daar perfect bij aansluiten. En daar gaat hij dan naar op zoek, de ideale match.

 

Lennard: “Ik vind dit werk helemaal geweldig. Dat ik een ander kan helpen, yes, daar doe ik het voor!’

 

Maar een kritische toon is hem ook niet vreemd. In deze redelijk verzadigde kandidatenmarkt moeten klanten snel schakelen. Anders zijn ze gevlogen. Want tja, deze generatie is toch nét iets minder loyaal dan de Boomers en Generatie X. De wereld van leuke banen ligt aan hun jeugdige voeten. Dus wil je iemand? Wees er dan snel bij.

 

Lennard werkt remote

 

Remote is my friend!

Als hij iets echt een verademing vindt, is het wel remote werken. Of het nu in Nederland, Europa of in de jungle is, het maakt niet uit. Die vrijheid gunt hij iedereen. In de ochtend met een frappé onder een palmboom zijn mail checken en wat belletjes plegen en het andere moment met een relaxmuziekje op de achtergrond wegdromen in de hangmat. Zijn motto werkt aanstekelijk: Ik wil alleen maar dingen doen die ik leuk vind en waar ik energie van krijg.”

 

Jij toch ook?

 

Lennard van den Heuvel

T. 06 22784669 

E. lennard@vlottebabbels.com

 

Comments are closed.